Consulting

Konzultacijski termin najbolji je način da vas upoznamo, bez obzira na to imate li psa sa problemima u ponašanju, razmišljate li tek o nabavci psa, imate štene, želite unaprijediti određene segmente u odgoju ili pripremiti psa za ispit.

Konzultacijski termin pokriva važne segmente koji će vam pomoći razumijeti ponašanje i potrebe vašeg psa.

Ako imate psa sa problemom u ponašanju kroz razgovor i analizom ponašanja, pokušati ćemo otkriti i objasniti uzroke i okidače koji potiču određena ponašanja, njihova značenja te načine na koji psi funkcioniraju i osjećaju se u određenom trenutku.

Razgovarati ćemo o vašim ciljevima te o tome što je potrebno činiti kako biste ih postigli, a potom ćemo vam objasniti prve praktične savjete i kako za početak pristupiti problemu te predložiti daljnji plan rada.

Ako tek razmišljate o nabavci psa, bez obzira na to želite li ga kupiti ili udomiti porazgovarati ćemo o tome na što prilikom nabavke treba paziti, kako se pripremiti za dolazak psa u novi dom, što očekivati kada nabavljate štene, što kada nabavljate odraslog psa, a što kada nabavljate psa starije dobi ili psa s posebnim potrebama (invaliditet, bolest), kako postupiti ukoliko već imate nekog ljubimca, te porazgovarati o karakteristikama pasmine za koju su zainteresirani.

Vlasnicima štenaca objasniti ćemo kako se brinuti o štenetu, kako se odnositi prema njima, koje su potrebe štenaca i koja su normalna ponašanja te kako prevenirati probleme u ponašanju poput obavljanja nužde u stambenom prostoru, uništavanja, grizenja tijekom interakcije s ljudima, skakanja, pretjeranog lajanja i dr.

Objasniti ćemo vam što očekivati u određenim razdobljima razvoja, te što psima treba omogućiti da bi se pravilno razvijali i odrastali u stabilne, mirne i zadovoljne pse.

Što nakon konzultacija
U roku od pet radnih dana od konzultacijskog termina e-poštom dobivate i pismeni izvještaj s termina sa prvim praktičnim savjetima i prijedlogom plana rada, nakon čega odlučujete želite li nastaviti raditi po predloženom planu. Ukoliko nemate e-poštu, izvještaj možemo poslati na vašu adresu stanovanja.

Gdje se održavaju konzultacije?
Konzultacije se obično održavaju u domu vlasnika.

Koliko traju konzultacije?
Konzultacije traju između 1 i 3 sata.

Tko može doći na konzultacije?
Poželjno je da konzultacijama prisustvuju svi članovi obitelji koji žive ili često borave sa psom i bave se njime.

Za više informacija, obratite nam se telefonom ili e-poštom.

Comments are closed.