Consulting

Konzultacijski termin najbolji je način da vas upoznam, bez obzira na to imate li psa sa problemima u ponašanju, razmišljate li tek o nabavci psa, imate štene, želite unaprijediti određene segmente u odgoju ili pripremiti psa za ispit.

Konzultacijski termin pokriva važne segmente koji će vam pomoći razumijeti ponašanje i potrebe vašeg psa.

Ako imate psa sa problemom u ponašanju kroz razgovor i analizom ponašanja, pokušati ću otkriti i objasniti uzroke i okidače koji potiču određena ponašanja, njihova značenja te načine na koji psi funkcioniraju i osjećaju se u određenom trenutku.

Razgovarati ćemo o vašim ciljevima te o tome što je potrebno činiti kako biste ih postigli, a potom ću vam objasniti prve praktične savjete i kako za početak pristupiti problemu te predložiti daljnji plan rada.

Ako tek razmišljate o nabavci psa, bez obzira na to želite li ga kupiti ili udomiti porazgovarati ćemo o tome na što prilikom nabavke treba paziti, kako se pripremiti za dolazak psa u novi dom, što očekivati kada nabavljate štene, što kada nabavljate odraslog psa, a što kada nabavljate psa starije dobi ili psa s posebnim potrebama (invaliditet, bolest), kako postupiti ukoliko već imate nekog ljubimca, te porazgovarati o karakteristikama pasmine za koju su zainteresirani.

Vlasnicima štenaca objasniti ću kako brinuti o štenetu, kako se odnositi prema štenetu, koje su potrebe štenaca i koja su normalna ponašanja te kako prevenirati probleme u ponašanju poput obavljanja nužde u stambenom prostoru, uništavanja, grizenja tijekom interakcije s ljudima, skakanja, pretjeranog lajanja i dr.

Objasnit ću vam što očekivati u određenim razdobljima razvoja, te što psima treba omogućiti da bi se pravilno razvijali i odrastali u stabilne, mirne i zadovoljne pse.

Gdje se održavaju konzultacije?
Konzultacije se održavaju u domu vlasnika.

Održavate li konzultacije izvan Zagreba?
Konzultacije je moguće održati i van Zagreba ili putem Skype-a.

Koliko traju konzultacije?
Konzultacije traju 1-2 sata; naplaćuje se dolazak, a ne vrijeme provedeno na kozultacijama.

Tko može prisustvovati na konzultacijama?
Poželjno je da konzultacijama prisustvuju članovi kućanstva koji se aktivno bave sa psom.

Mogu li konzultacijama prisustvovati djeca?
Djeca mogu prisustvovati konzultacijama, štoviše dobro je objasniti im kako se ponašati prema psima. Ukoliko imate malu djecu koja ne mogu zbog dobi prisustvovati konzultacijama ili su nemirna jer se ne mogu toliko dugo koncentrirati, molim Vas da organizirate čuvanje. Na konzultacijama dobivate važne smjernice i savjete te je poželjno da i sami budete koncentrirani kako bi mogli zapamtiti ono o čemu pričam.

Kako ugovoriti konzultacijski termin?
Konzultacijski termin najbolje je dogovoriti telefonom na 098 1804 690.
Termini se brzo popunjavaju pa je tako najlakše organizirati moje i Vaše vrijeme.

Plaćanje*
Nakon ugovorenog termina, dobiti ćete ponudu po kojoj možete izvršiti uplatu. Uplata može biti u cjelosti ili pola ukupnog iznosa prije, pola na konzultacijama (po dogovoru). Termin se smatra potvrđenim nakon što zaprimim potvrdu o uplati.

*Povrat novaca nije moguć. Ukoliko termin iz nekog razloga morate otkazati, dobiti ćete novi. Žao mi je, ali zbog čestog neodgovornog ponašanja potencijalnih klijenata koji ne otkažu termin na vrijeme ili ga potvrde, a kasnije se uopće ne pojave, smatrala sam neophodnim uvesti ovakav način poslovanja. Zbog toga ne gubim samo ja, već i oni kojima je zaista potrebna pomoć, oni koji zaista trebaju moju uslugu i volji su raditi sa svojim psima, a moraju čekati zbog nekog neodgovornog i nerazumnog. Hvala na razumijevanju.

Like it? Share it!

Comments are closed.